Dieta Veggie

Posiłek wegatariańska dieta pudełkowa veggie

Chcesz osiągnąć cel i cieszyć się zdrową sylwetką, ale nie jadasz mięsa? Dieta veggie to zestaw, który spełni Twoje oczekiwania. Pozwól sobie cieszyć się wolnością, podczas gdy my przygotujemy dla Ciebie wyśmienite i zbilansowane bezmięsne posiłki.

Najlepsze jakościowo białka roślinne, jaja i nabiał, bogactwo warzyw i owoców, zboża oraz mnóstwo błonnika, a do tego kwasy omega-3 zawarte w nienasyconych tłuszczach. Wszystko to połączone przez kucharzy z wieloletnim doświadczeniem, dla zapewnienia Ci doznań kulinarnych jakich nie spodziewałbyś się po diecie pudełkowej. Sprawdź dietę Veggie w dwóch wersjach- Veggie oraz Veggie+fish– dieta wegetariańska z rybami.

Menu na najbliższy tydzień

Menu może ulec zmianie. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania niewielkich korekt w menu. Jednocześnie staramy się, aby takie sytuacje miały miejsce jak najrzadziej.

Śniadanie
naleśnik z fetą i szpinakiem
II śniadanie
tapioka mango z musem owocowym
Obiad
lasagne warzywna
Podwieczorek
żurek z jajkiem
Kolacja
kaszotto z soczewicy z grzybami i selerem naciowym
Śniadanie
manna waniliowa z jabłkiem karmelizowanym
II śniadanie
placuszki gryczane
Obiad
makaron chiński z tofu
Podwieczorek
ciasto ze śliwkami
Kolacja
ziemniaczane massaman curry
Śniadanie
bułka razowa z pastą jajeczną i warzywami
II śniadanie
smoothie szpinak-jabłko-banan
Obiad
tabbouleh z trzech rodzajów kaszy z tofu
Podwieczorek
brownie z batatów
Kolacja
pasztet warzywny z chrzanem i warzywami z pieczywem razowym
Śniadanie
kremowy twaróg z cynamonem, bakaliami i owocami z pieczywem razowym
II śniadanie
placki po koreańsku z sosem sojowym
Obiad
kotleciki wegańskie z ryżem i surówką
Podwieczorek
kapuśniak po żydowsku
Kolacja
sałatka z komosą ryżową i serkiem philadelphia
Śniadanie
jajecznica z jarmużem i cebulką z pieczywem
II śniadanie
kefir naturalny z siemieniem lnianym
Obiad
nuggetsy z ciecierzycy z ryżem i mzerią
Podwieczorek
szarlotka w kubku z ziemią czekoladową i jogurtem chia
Kolacja
pasta z zielonego groszku z paloną cebulą z orzechami z pieczywem
Śniadanie
jaglanka czekladowa z wiórkami kokosowymi
II śniadanie
cukinia faszerowana kaszą jaglaną, ciecierzycą i warzywami
Obiad
makaron w stylu włoskim z tofu
Podwieczorek
barszcz czerwony
Kolacja
sałatka z ciecierzycą, kaszą gryczaną i warzywami
Śniadanie
musztardowa pasta z dyni z pieczywem razowym
II śniadanie
gruszka faszerowana masłem orzechowym i owocami
Obiad
grzybowe mapo tofu z ryżem
Podwieczorek
ciasto szpinakowe
Kolacja
leczo warzywne z ciecierzyca z pieczywem