eatfit dieta diabetic pudelko
  • Odchudzająca
  • Specjalistyczna

Dieta Low IG (diabetic)

Od 61 zł

Dieta dla osób mających problemy z utrzymaniem prawidłowego poziomu glukozy we krwi oraz dla osób chorujących na cukrzycę czy insulinooporność. Skomponowana jest z produktów zawierających niski oraz średni indeks glikemiczny oraz niski ładunek glikemiczny. Ładunek glikemiczny jest istotniejszy od indeksu glikemicznego, ponieważ uwzględnia nie tylko rodzaj węglowodanów zawartych w produkcie i szybkość ich wchłaniania, ale także ilość węglowodanów zawartą w porcji produktu. Dieta z powodzeniem może być również stosowana u osób chcących zredukować masę ciała.

Kaloryczności diet:

  • 1200 kcal
  • 1500 kcal
  • 1800 kcal
  • 2000 kcal
  • 2500 kcal

Warianty diet:

  • 5 posiłków
  • Lunch
  • 40-45

    Węglowodany

  • 20-25

    Białko

  • 30-35

    Tłuszcze

Cennik

Zamówienie standardowe
Zamówienie próbne
1200 kcal

Zamówienie standardowe

67,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

1500 kcal

Zamówienie standardowe

71,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

1800 kcal

Zamówienie standardowe

74,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

2000 kcal

Zamówienie standardowe

76,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

2500 kcal

Zamówienie standardowe

81,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

Zamówienie standardowe
Zamówienie próbne
1200 kcal

Zamówienie standardowe

61,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

1500 kcal

Zamówienie standardowe

65,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

2000 kcal

Zamówienie standardowe

70,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

Dieta kateringowa w EatFit Catering jest w konkurencyjnej cenie

Aktualne menu

Niedziela 13.10.2024
  • Śniadanie Gryczanka migdałowo- czekoladowa z musem porzeczkowym
  • II śniadanie Wędzona pasta nori z koperkiem podana z marchewką słupki
  • Obiad Biryani z soczewicą, marchewką i indykiem z brązowym ryżem
  • Podwieczorek Jesienny kapuśniak po żydowsku
  • Kolacja Muffiny jajeczne ze szczypiorkiem i cebulką podane z jogurtem miętowym z kiełkami
Poniedziałek 14.10.2024
  • Śniadanie Jajka sadzone z wędzonym łososiem, koperkiem i warzywami podane z tostami
  • II śniadanie Sałatka owocowa z jogurtem malinowym i posypką czekoladowo-orzechową
  • Obiad Pulpeciki wołowe w sosie curry z ryżem basmati i warzywami z grilla
  • Podwieczorek Pasztet gryczany z cebulką i kiszonym ogórkiem podany z tostami
  • Kolacja Czarna soczewica z pieczonymi buraczkami i wiórkami kokosowymi
Wtorek 15.10.2024
  • Śniadanie Placuszki gryczane z nutellą z awokado i jogurtem śliwkowym
  • II śniadanie Sałatka z winogronem i mozzarellą z malinowym soserm
  • Obiad Polędwiczki wieprzowe w sosie porowym podane z kaszą bulgur i buraczkami
  • Podwieczorek Smoothie truskawkowe z otrębami
  • Kolacja Meksykańska zupa z pulpecikami wołowymi
Środa 16.10.2024
  • Śniadanie Bruschetta z mozzarellą z salsą pomidorową
  • II śniadanie Ciasto kokosowo-bananowe z makiem z jogurtem tropikalnym
  • Obiad Pulpeciki drobiowe w sosie koperkowym z sorgo i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek Sałatka z burakiem, fetą i granatem
  • Kolacja Leczo z cukinią, papryką, cebulką kiełbaską podane z pieczywem razowym
Czwartek 17.10.2024
  • Śniadanie Granola orzechowa z jogurtem straciatella
  • II śniadanie Zupa brokułowa z gorgonzolą
  • Obiad Schab w sosie musztardowym podany z ryżem basmati i czerwoną soczewicą oraz surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek Smarowidło z wędzonego tofu i suszonych pomidorów podane z rzodkiewką i pieczywem razowym
  • Kolacja Bowl śródziemnomorski z kaszą bulgur, kurczakiem i serem feta
Piątek 18.10.2024
  • Śniadanie Menemen, czyli turecka jajecznica w pomidorach z serem podana z pieczywem razowym
  • II śniadanie Smoothie marchewkowe z kurkumą i imbirem
  • Obiad Pulpeciki z dorsza w sosie cytrynowym z ciecierzycą i grillowanymi warzywami
  • Podwieczorek Pęczotto z groszkiem i miętą
  • Kolacja Azjatycka sałatka z kurczakiem
Sobota 19.10.2024
  • Śniadanie Twarożek bazyliowy ze szczypiorkiem i cebulką z pieczywem razowym
  • II śniadanie Sałatka z czerwoną soczewicą i grillowaną cukinią i papryką z sosem BBQ
  • Obiad Chili con carne wołowe podane z brązowym ryżem
  • Podwieczorek Rozgrzewająca zupa krem z pieczonej marchwi z nutką imbiru i curry
  • Kolacja Jesienna komosa ryżowa z dynią, burakiem i kozim serem z prażonymi orzechami włoskimi
Niedziela 20.10.2024
  • Śniadanie Bułka razowa z pastą z makreli, kiszonym ogórkiem i cebulką
  • II śniadanie Batonik czekoladowo-dyniowy z winogronem
  • Obiad Spaghetti pełnoziarniste z pieczoną cukinią, ciecierzycą i kurczakiem z pesto pietruszkowo-miętowym
  • Podwieczorek Bruschetta z cytrynową pastą z groszku z kiełkami i pomidorkiem
  • Kolacja Sałatka z serem brie, żurawiną i orzechami
Niedziela 13.10.2024
  • Śniadanie Gryczanka migdałowo- czekoladowa z musem porzeczkowym
  • Obiad Biryani z soczewicą, marchewką i indykiem z brązowym ryżem
  • Kolacja Muffiny jajeczne ze szczypiorkiem i cebulką podane z jogurtem miętowym z kiełkami
Poniedziałek 14.10.2024
  • Śniadanie Jajka sadzone z wędzonym łososiem, koperkiem i warzywami podane z tostami
  • Obiad Pulpeciki wołowe w sosie curry z ryżem basmati i warzywami z grilla
  • Kolacja Czarna soczewica z pieczonymi buraczkami i wiórkami kokosowymi
Wtorek 15.10.2024
  • Śniadanie Placuszki gryczane z nutellą z awokado i jogurtem śliwkowym
  • Obiad Polędwiczki wieprzowe w sosie porowym podane z kaszą bulgur i buraczkami
  • Kolacja Meksykańska zupa z pulpecikami wołowymi
Środa 16.10.2024
  • Śniadanie Bruschetta z mozzarellą z salsą pomidorową
  • Obiad Pulpeciki drobiowe w sosie koperkowym z sorgo i surówką z czerwonej kapusty
  • Kolacja Leczo z cukinią, papryką, cebulką kiełbaską podane z pieczywem razowym
Czwartek 17.10.2024
  • Śniadanie Granola orzechowa z jogurtem straciatella
  • Obiad Schab w sosie musztardowym podany z ryżem basmati i czerwoną soczewicą oraz surówką z kiszonego ogórka
  • Kolacja Bowl śródziemnomorski z kaszą bulgur, kurczakiem i serem feta
Piątek 18.10.2024
  • Śniadanie Menemen, czyli turecka jajecznica w pomidorach z serem podana z pieczywem razowym
  • Obiad Pulpeciki z dorsza w sosie cytrynowym z ciecierzycą i grillowanymi warzywami
  • Kolacja Azjatycka sałatka z kurczakiem
Sobota 19.10.2024
  • Śniadanie Twarożek bazyliowy ze szczypiorkiem i cebulką z pieczywem razowym
  • Obiad Chili con carne wołowe podane z brązowym ryżem
  • Kolacja Jesienna komosa ryżowa z dynią, burakiem i kozim serem z prażonymi orzechami włoskimi
Niedziela 20.10.2024
  • Śniadanie Bułka razowa z pastą z makreli, kiszonym ogórkiem i cebulką
  • Obiad Spaghetti pełnoziarniste z pieczoną cukinią, ciecierzycą i kurczakiem z pesto pietruszkowo-miętowym
  • Kolacja Sałatka z serem brie, żurawiną i orzechami
eatfit dieta diabetic talerz
5.0
Low IG (diabetic)
Opinie (2)
  1. 5.0
    Justyna

    5 gwiazdek ode mnie! Jestem zachwycona menu dla diabetyków, moje cukry teraz mają się świetnie (przewaga białek i tłuszczy nad węglowodanami). Jedzonko przepyszne, super dobrane składniki, wszystko komponuje się w wykwintne danie. Mam dietę 1500kcal, dieta jest bardzo sycąca, nie chodzę głodna i dla oka też atrakcyjna :))

  2. 5.0
    Joanna

    Posiłki są bardzo smaczne i różnorodne. Wybrałam opcje dla diabetyków i mogę polecić ją z czystym sumieniem. na pewno zamówię ponownie.

Jaką wybrać dietę? Radzi dietetyk

Nasz dietetyk pomoże
Ci z wyborem właściwej diety.

Te diety mogą Cię zainteresować

eatfit light
Dieta Standard (Light)
1200 kcal – 2500 kcal
Od 58 zł
eatfit dieta odchudzajaca talerz
Dieta Odchudzająca
1200 kcal – 2500 kcal
Od 49 zł
eatfit odchudza 1
Dieta GlutenLactose Free
1200 kcal – 2500 kcal
Od 61 zł
eatfit Low Carb
Dieta Low Carb
1200 kcal – 2500 kcal
Od 61 zł
eatfit keto
Dieta Keto
1350 kcal – 2450 kcal
Od 74 zł
eatfit dieta fit mama pudelko
Dieta Fit Mama
1800 kcal – 2500 kcal
Od 65 zł