eatfit dieta veggie pudelko
  • Bezmięsna

Dieta Veggie + Fish

Od 59 zł

Jeśli nie spożywasz mięsa, natomiast nie chcesz eliminować ryb, owoców morza, jaj oraz nabiału ta dieta jest właśnie dla Ciebie. Odpowiednio zbilansowana, tak by pokryć zapotrzebowanie na białko oraz składniki odżywcze.

Kaloryczności diet:

  • 1200 kcal
  • 1500 kcal
  • 1800 kcal
  • 2000 kcal
  • 2500 kcal

Warianty diet:

  • 5 posiłków
  • Lunch
  • 45-50

    Węglowodany

  • 15-20

    Białko

  • 30-35

    Tłuszcze

Wykluczenie diet:

  • Bez mięsa

Cennik

Zamówienie standardowe
Zamówienie próbne
1200 kcal

Zamówienie standardowe

65,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

1500 kcal

Zamówienie standardowe

69,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

1800 kcal

Zamówienie standardowe

72,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

2000 kcal

Zamówienie standardowe

74,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

2500 kcal

Zamówienie standardowe

81,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

Zamówienie standardowe
Zamówienie próbne
1200 kcal

Zamówienie standardowe

59,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

1500 kcal

Zamówienie standardowe

63,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

2000 kcal

Zamówienie standardowe

68,00 zł

Zestaw testowy

49,00 zł

Dieta kateringowa w EatFit Catering jest w konkurencyjnej cenie

Aktualne menu

Poniedziałek 21.10.2024
  • Śniadanie Naleśniki z twarożkiem waniliowym, musem truskawkowym i orzechami włoskimi
  • II śniadanie Pęczotto z burakiem i kozim serem
  • Obiad Pieczony plamiak w kremowym sosie z papryką i szpinakiem z soczewicą czerwono-czarną
  • Podwieczorek Smoothie mango
  • Kolacja Gnocchi z batatów w sosie cytrynowo-koperkowym z cukinią
Wtorek 22.10.2024
  • Śniadanie Jajka sadzone ze szczypiorkiem i mini sałatką grecką z foccacią
  • II śniadanie Kuleczki ryżowe w kokosie z musem owoce leśne
  • Obiad Pstrąg w sosie limonkowo-kokosowym z komosą ryżową podany z sałatką wiosenną
  • Podwieczorek Mini pizza meksyk z sosem pomidorowym
  • Kolacja Twarożek wasabi z czerwoną cebulką podany z mini grzankami
Środa 23.10.2024
  • Śniadanie Granola z z jogurtem porzeczkowym z chia
  • II śniadanie Sałatka kuskus z fasolką i pestkami słonecznika
  • Obiad Makaron soba z łososiem w sosie śmietanowym
  • Podwieczorek Muffinki czekoladowe z musem owoce leśne
  • Kolacja Wrap jajeczny z kukurydzą i sałatą lodową
Czwartek 24.10.2024
  • Śniadanie Bułka razowa z pastą ajvar i fety z marynowaną cebulką
  • II śniadanie Tapioka matcha z białą czekoladą
  • Obiad Pulpeciki z dorsza w sosie koperkowymi z kaszą jaglaną i surówką
  • Podwieczorek Sałatka z makaronem risone z selerem naciowym i wegańskim cheddarem
  • Kolacja Placuszki z twarożkiem grani z płatkami migdałów i cynamonowo-kakaowym jogurtem chia
Piątek 25.10.2024
  • Śniadanie Chałka z twarożkiem truskawkowym i jagodami goji
  • II śniadanie Carpaccio z buraka z fetą bez laktozy i orzechami włoskimi
  • Obiad Pulpeciki z morszczuka z sosem tatarskim z komosą ryżową i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek Smoothie tropikalne
  • Kolacja Gnocchi azteckie
Sobota 26.10.2024
  • Śniadanie Naleśniki wegańskie ze szpinakiem i tofu z sosem a’la guacamole
  • II śniadanie Pudding owsiany z nutą kardamonu i salsą owocową
  • Obiad Kotleciki z czerwonej soczewicy i batatów z kaszą jęczmienną perłową i sałatką wiosenną
  • Podwieczorek Makaron orzo z pomidorem i fasolką szparagową
  • Kolacja Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami podana z dipem koperkowym
Niedziela 27.10.2024
  • Śniadanie Owsianka piernikowa z prażonym jabłkiem i bakaliami
  • II śniadanie Sałatka z białej fasoli z pieczonym burakiem i orzechami
  • Obiad Gnocchi w sosie pomidorowym z parmezanem i bazylią
  • Podwieczorek Ciasto marchewkowe z ananasem
  • Kolacja Wrapy z hummusem i grillowaną cukinią z sosem czosnkowym
Poniedziałek 21.10.2024
  • Śniadanie Naleśniki z twarożkiem waniliowym, musem truskawkowym i orzechami włoskimi
  • Obiad Pieczony plamiak w kremowym sosie z papryką i szpinakiem z soczewicą czerwono-czarną
  • Kolacja Gnocchi z batatów w sosie cytrynowo-koperkowym z cukinią
Wtorek 22.10.2024
  • Śniadanie Jajka sadzone ze szczypiorkiem i mini sałatką grecką z foccacią
  • Obiad Pstrąg w sosie limonkowo-kokosowym z komosą ryżową podany z sałatką wiosenną
  • Kolacja Twarożek wasabi z czerwoną cebulką podany z mini grzankami
Środa 23.10.2024
  • Śniadanie Granola z z jogurtem porzeczkowym z chia
  • Obiad Makaron soba z łososiem w sosie śmietanowym
  • Kolacja Wrap jajeczny z kukurydzą i sałatą lodową
Czwartek 24.10.2024
  • Śniadanie Bułka razowa z pastą ajvar i fety z marynowaną cebulką
  • Obiad Pulpeciki z dorsza w sosie koperkowymi z kaszą jaglaną i surówką
  • Kolacja Placuszki z twarożkiem grani z płatkami migdałów i cynamonowo-kakaowym jogurtem chia
Piątek 25.10.2024
  • Śniadanie Chałka z twarożkiem truskawkowym i jagodami goji
  • Obiad Pulpeciki z morszczuka z sosem tatarskim z komosą ryżową i marchewką z groszkiem
  • Kolacja Gnocchi azteckie
Sobota 26.10.2024
  • Śniadanie Naleśniki wegańskie ze szpinakiem i tofu z sosem a’la guacamole
  • Obiad Kotleciki z czerwonej soczewicy i batatów z kaszą jęczmienną perłową i sałatką wiosenną
  • Kolacja Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami podana z dipem koperkowym
Niedziela 27.10.2024
  • Śniadanie Owsianka piernikowa z prażonym jabłkiem i bakaliami
  • Obiad Gnocchi w sosie pomidorowym z parmezanem i bazylią
  • Kolacja Wrapy z hummusem i grillowaną cukinią z sosem czosnkowym
eatfit dieta veggie talerz
5.0
Veggie + Fish
Opinie (1)
  1. 5.0
    Wiola

    Korzystałam z wielu diet ale ta jest strzałem w 10 ! Pyszna , pierwszy raz potrafie zjeść z smakiem wszystkie posiłki.

Jaką wybrać dietę? Radzi dietetyk

Nasz dietetyk pomoże
Ci z wyborem właściwej diety.

Te diety mogą Cię zainteresować

eatfit dieta veggie no fish talerz
Dieta Veggie
1200 kcal – 2500 kcal
Od 58 zł