Menu na najbliższy tydzień

Poniedziałek

Śniadanie
jajka sadzone z boczkiem i pomidorkami koktajlowymi
II śniadanie
placuszki marchewkowe z musem malinowym
Obiad
leczo z boczniakami, kurczakiem i ciecierzycą z surówką
Podwieczorek
krem z zielonego groszku z płatkami migdałów
Kolacja
sałatka z komosą ryżową, kurczakiem w orzechach, burakiem i serkiem

Piątek

Śniadanie
jajecznica z warzywami z pieczywem razowym
II śniadanie
pudding chia z musem
Obiad
Marynowana w imbirze pierś z indyka z brązowym ryżem i surówką z marchwi
Podwieczorek
krem z zielonego groszku
Kolacja
Papryka faszerowana twarogiem i warzywami

Środa

Śniadanie
chleb keto z indykiem i warzywami z sosem musztardowo-miodowym
II śniadanie
roladka szpinakowa z szynką, serkiem i warzywami
Obiad
Wieprzowina szarpana z ryżem i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Brownie z batatów
Kolacja
Pasztet z gęsi z żurawiną z pieczywem

Czwartek

Śniadanie
pasta jajeczna w pomidorze 180g
II śniadanie
sałatka na młodym szpinaku z fetą i kurczakiem
Obiad
kurczak w sosie musztardowo-miodowym z ryżem i surówką
Podwieczorek
krem z dyni ze słonecznikiem
Kolacja
twaróg ziołowy z pomidorkiem z pieczywem razowym

Piątek

Śniadanie
naleśniki a’la burrito z sosem meksykańskim
II śniadanie
smoothie mango
Obiad
kotlet z czerwonej soczewicy z kaszą jaglaną i marchewką z groszkiem
Podwieczorek
Budyń z orzechami
Kolacja
fasolka po bretońsku z pieczywem

Sobota

Śniadanie
granola orzechowo-bakaliowa z jogurtem i musem owocowym
II śniadanie
Placuszki ziemniaczane z sosem jogurtowo-ziołowym
Obiad
malijski gulasz z masłem orzechowym i kurczakiem
Podwieczorek
ribollita z jarmużem
Kolacja
Cukinia faszerowana komosą ryżową, kurczakiem i warzywami

Niedziela

Śniadanie
naleśniki z twarożkiem
II śniadanie
kokosanki
Obiad
strogonoff wołowy z gotowanymi ziemniakami i brokułem
Podwieczorek
zupa pomidorowa z ryżem
Kolacja
pasta drobiowa curry z pieczywem

Poniedziałek

Śniadanie
czekoladowy budyń jaglany z daktylami i wiórkami kokosowymi
II śniadanie
pancake bananowe z musem malinowym
Obiad
leczo z boczniakami, kurczakiem i ciecierzycą z surówką
II obiad (2500, 3000 kcal)
Spaghetti bolognese
Podwieczorek
krem brokułowy z płatkami migdałów
Kolacja
sałatka z komosą ryżową, kurczakiem w orzechach i burakiem

Wtorek

Śniadanie
jajecznica z boczkiem i warzywami z pieczywem
II śniadanie
pudding chia z musem
Obiad
Marynowana w imbirze pierś z indyka z brązowym ryżem i surówką z marchwi
II obiad (2500, 3000 kcal)
burger wołowy z pieczonymi batatami i surówką
Podwieczorek
krem z zielonego groszku
Kolacja
Papryka faszerowana kurczakiem, kaszą jaglaną i warzywami

Środa

Śniadanie
chleb keto z indykiem i warzywami z sosem musztardowo-miodowym
II śniadanie
roladka szpinakowa z szynką i warzywami
Obiad
Wieprzowina szarpana z ryżem i surówką z białej kapusty
II obiad (2500, 3000 kcal)
Rolada drobiowa z żurawiną z komosą ryżową i buraczkami
Podwieczorek
Brownie z batatów
Kolacja
Pasztet z gęsi z żurawiną z pieczywem

Czwartek

Śniadanie
płatki ryżowe piernikowe z bakaliami i jabłkiem
II śniadanie
sałatka na młodym szpinaku z jajkiem i kurczakiem
Obiad
kurczak w sosie musztardowo-miodowym z ryżem i surówką
II obiad (2500, 3000 kcal)
bitki wieprzowe z kaszą gryczaną i surówką
Podwieczorek
krem z dyni ze słonecznikiem
Kolacja
pasta paprykowa z jajkiem z pieczywem

Piątek

Śniadanie
naleśniki a’la burrito z sosem meksykańskim
II śniadanie
mus z kaszy jaglanej z mango i jagodami goji
Obiad
spaghetti a’la arrabbiata
II obiad (2500, 3000 kcal)
Kotleciki drobiowe z puree chrzanowym i brokułem
Podwieczorek
Budyń z orzechami
Kolacja
fasolka po bretońsku z pieczywem

Sobota

Śniadanie
granola orzechowo-bakaliowa z musem owocowym
II śniadanie
Placuszki ziemniaczane z sosem
Obiad
malijski gulasz z masłem orzechowym i kurczakiem
II obiad (2500, 3000 kcal)
rolada ze schabu z kaszą gryczaną i buraczkami
Podwieczorek
ribollita z jarmużem
Kolacja
papryka faszerowana komosą, kurczakiem i i warzywami

Niedziela

Śniadanie
ryż na mleku z masłem orzechowym
II śniadanie
jabłko faszerowane owocami i masłem orzechowym
Obiad
kurczak w teriyaki z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
II obiad (2500, 3000 kcal)
strogonoff wołowy z gotowanymi ziemniakami brokułem
Podwieczorek
zupa pomidorowa z ryżem
Kolacja
pasta drobiowa curry z pieczywem

Poniedziałek

Śniadanie
czekoladowy budyń jaglany z daktylami i wiórkami kokosowymi
II śniadanie
pancake bananowe z musem malinowym
Obiad
spaghetti bolognese
Podwieczorek
sałatka owocowa

Wtorek

Śniadanie
jajecznica z warzywami z pieczywem razowym
II śniadanie
pudding chia z musem
Obiad
burger wołowy w bułce z pieczonymi ziemniaczkami i surówką
Podwieczorek
krem z zielonego groszku

Środa

Śniadanie
Bułka razowa z sałatą rzymską, indykiem i warzywami
II śniadanie
koktajl kokosowy z masłem orzechowym i bananem
Obiad
Wieprzowina szarpana z ryżem i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Brownie z batatów

Czwartek

Śniadanie
owsianka piernikowa z bakaliami i jabłkiem
II śniadanie
batony owsiane
Obiad
kurczak w sosie musztardowo-miodowym z ryżem i surówką
Podwieczorek
serek waniliowy FIT z musem brzoskwiniowym

Piątek

Śniadanie
naleśniki a’la burrito z sosem meksykańskim
II śniadanie
smoothie mango
Obiad
kotlet z czerwonej soczewicy z kaszą jaglaną i marchewką z groszkiem
Podwieczorek
Budyń z orzechami

Sobota

Śniadanie
granola orzechowo-bakaliowa z jogurtem i musem owocowym
II śniadanie
tapioka mango z wiśniami
Obiad
malijski gulasz z masłem orzechowym i kurczakiem
Podwieczorek
ribollita z jarmużem

Niedziela

Śniadanie
naleśnik z twarożkiem truskawkowym
II śniadanie
jabłko faszerowane owocami i masłem orzechowym
Obiad
pieczona nożka z kurczaka kukurydzianego z ryżem i surówką
Podwieczorek
zupa pomidorowa z ryżem

Poniedziałek

Śniadanie
czekoladowy budyń jaglany z daktylami i wiórkami kokosowymi
II śniadanie
pancake bananowe z musem malinowym
Obiad
leczo z boczniakami, kurczakiem i ciecierzycą z surówką
Podwieczorek
krem brokułowy z płatkami migdałów
Kolacja
sałatka z komosą ryżową, kurczakiem w orzechach, burakiem i serkiem

Wtorek

Śniadanie
jajecznica z warzywami z pieczywem razowym
II śniadanie
pudding chia z musem
Obiad
Marynowana w imbirze pierś z indyka z brązowym ryżem i surówką z marchwi
Podwieczorek
krem z zielonego groszku
Kolacja
Papryka faszerowana kaszą jaglaną i warzywami

Środa

Śniadanie
bułka razowa z sałatą rzymską, indykiem i warzywami z sosem musztardowo-miodowym
II śniadanie
roladki szpinakowe z szynką, serkiem i warzywami
Obiad
wieprzowina szarpana z ryżem i surówką
Podwieczorek
Brownie z batatów
Kolacja
Pasztet z gęsi z żurawiną z pieczywem

Czwartek

Śniadanie
owsianka piernikowa z bakaliami i jabłkiem
II śniadanie
sałatka na młodym szpinaku z jajkiem i fetą
Obiad
kurczak w sosie musztardowo-miodowym z ryżem i surówką
Podwieczorek
krem z dyni ze słonecznikiem
Kolacja
twaróg ziołowy z pomidorkiem z pieczywem razowym

Piątek

Śniadanie
naleśniki a’la burrito z sosem meksykańskim
II śniadanie
smoothie mango
Obiad
kotlet z czerwonej soczewicy z kaszą jaglaną i marchewką z groszkiem
Podwieczorek
Budyń z orzechami
Kolacja
fasolka po bretońsku z pieczywem

Sobota

Śniadanie
granola orzechowo-bakaliowa z jogurtem i musem owocowym
II śniadanie
Placuszki ziemniaczane z sosem jogurtowo-ziołowym
Obiad
malijski gulasz z masłem orzechowym i kurczakiem
Podwieczorek
ribollita z jarmużem
Kolacja
papryka faszerowana komosą, kurczakiem i i warzywami

Niedziela

Śniadanie
ryż na mleku z masłem orzechowym
II śniadanie
jabłko faszerowane owocami i masłem orzechowym
Obiad
kurczak w teriyaki z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
zupa pomidorowa z ryżem
Kolacja
pasta drobiowa curry z pieczywem razowym

Dieta krótki opis przed menu

Poniedziałek

Śniadanie
czekoladowy budyń jaglany z daktylami i wiórkami kokosowymi
II śniadanie
pancake bananowe z twarogiem i musem malinowym
Obiad
leczo z boczniakami, kurczakiem i ciecierzycą z surówką
II obiad
Spaghetti bolognese
Podwieczorek
krem brokułowy z płatkami migdałów
Kolacja
sałatka z komosą ryżową, kurczakiem w orzechach, burakiem i serkiem

Wtorek

Śniadanie
jajecznica z boczkiem i warzywami z pieczywem razowym
II śniadanie
pudding chia z musem
Obiad
Marynowana w imbirze pierś z indyka z brązowym ryżem i surówką z marchwi
II obiad

Podwieczorek
krem z zielonego groszku
Kolacja
papryka faszerowana mięsem wołowym i warzywami

Środa

Śniadanie
Bułka razowa z sałatą rzymską, indykiem i warzywami z sosem musztardowo-miodowym
II śniadanie
roladka szpinakowa z szynką, serkiem i warzywami
Obiad
Wieprzowina szarpana z ryżem i surówką z białej kapusty
II obiad

Podwieczorek
Brownie z batatów
Kolacja
Pasztet z gęsi z żurawiną i pieczywem

Czwartek

Śniadanie
owsianka piernikowa z bakaliami i jabłkiem
II śniadanie
sałatka na młodym szpinaku z jajkiem, grillowaną karkówką i fetą
Obiad
kurczak w sosie musztardowo-miodowym z ryżem i surówką
II obiad

Podwieczorek
krem z dyni ze słonecznikiem
Kolacja
twaróg ziołowy z pomidorkiem z pieczywem razowym

Piątek

Śniadanie
naleśniki a’la burrito z sosem meksykańskim
II śniadanie
mus z kaszy jaglanej z mango i jagodami goji
Obiad
spaghetti a’la arrabbiata
II obiad

Podwieczorek
Budyń z orzechami
Kolacja
fasolka po bretońsku z pieczywem

Sobota

Śniadanie
granola orzechowo-bakaliowa z jogurtem i musem owocowym
II śniadanie
Placuszki ziemniaczane z sosem jogurtowo-ziołowym
Obiad
malijski gulasz z masłem orzechowym i kurczakiem
II obiad

Podwieczorek
ribollita z jarmużem
Kolacja
papryka faszerowana komosą, kurczakiem i i warzywami

Niedziela

Śniadanie
ryż na mleku z masłem orzechowym
II śniadanie
jabłko faszerowane owocami i masłem orzechowym
Obiad
kurczak teriyaki z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
II obiad

Podwieczorek
zupa pomidorowa z ryżem
Kolacja
pasta drobiowa curry z pieczywem

Poniedziałek

Śniadanie
czekoladowy budyń jaglany z daktylami i wiórkami kokosowymi
II śniadanie
pancake bananowe z musem malinowym
Obiad
leczo z boczniakami i ciecierzycą z surówką
Podwieczorek
krem brokułowy z płatkami migdałów
Kolacja
sałatka z komosą ryżową, burakiem i tofu

Wtorek

Śniadanie
sałatka z białej fasoli, buraka i pomarańczy
II śniadanie
pudding chia z musem malinowym
Obiad
pity z falafelami i surówką z ogórka
Podwieczorek
krem z zielonego groszku
Kolacja
Papryka faszerowana kaszą jaglaną i warzywami

Środa

Śniadanie
pieczony kalafior z ciecierzycą
II śniadanie
koktajl kokosowy z masłem orzechowym i bananem
Obiad
bolognese wegańskie
Podwieczorek
Brownie z batatów
Kolacja
pasztet z ciecierzycy z pieczywem

Czwartek

Śniadanie
owsianka piernikowa z bakaliami i jabłkiem
II śniadanie
batony owsiane
Obiad
paprykowy gulasz węgierski z ciecierzycą
Podwieczorek
krem z dyni ze słonecznikiem
Kolacja
zupa pomidorowa z ciecierzycą i ananasem

Piątek

Śniadanie
wegańskie tortille w burrito wegańskim
II śniadanie
mus z kaszy jaglanej z mango i jagodami goji na mleku roślinnym
Obiad
kotlet z czerwonej soczewicy z kaszą jaglaną i marchewką z groszkiem
Podwieczorek
Budyń z orzechami
Kolacja
wegańska fasolka po bretońsku z pieczywem

Sobota

Śniadanie
granola orzechowo-bakaliowa z musem owocowym
II śniadanie
Placuszki ziemniaczane z konfiturą cebulową
Obiad
malijski gulasz z masłem orzechowym
Podwieczorek
ribollita z jarmużem
Kolacja
cukinia faszerowana komosą ryżową i warzywami

Niedziela

Śniadanie
Brak menu
II śniadanie
Brak menu
Obiad
Brak menu
Podwieczorek
zupa pomidorowa z ryżem
Kolacja
Brak menu

Poniedziałek

Śniadanie
czekoladowy budyń jaglany z daktylami i wiórkami kokosowymi
II śniadanie
pancake bananowe z musem malinowym
Obiad
leczo z boczniakami i ciecierzycą z surówką
Podwieczorek
krem brokułowy z płatkami migdałów
Kolacja
sałatka z komosą ryżową, burakiem i serkiem

Wtorek

Śniadanie
jajecznica z warzywami z pieczywem razowym
II śniadanie
pudding chia z musem
Obiad
tortilla z falafelem i surówką z ogórka
Podwieczorek
krem z zielonego groszku
Kolacja
Papryka faszerowana kaszą jaglaną i warzywami

Środa

Śniadanie
Bułka razowa z sałatą rzymską, serem camembert i warzywami
II śniadanie
roladka szpinakowa z serkiem i warzywami
Obiad
bolognese wegańskie
Podwieczorek
Brownie z batatów
Kolacja
pasztet z ciecierzycy z warzywami

Czwartek

Śniadanie
owsianka piernikowa z bakaliami i jabłkiem
II śniadanie
sałatka na młodym szpinaku z jajkiem i fetą
Obiad
paprykowy gulasz węgierski z ciecierzycą
Podwieczorek
krem z dyni ze słonecznikiem
Kolacja
twaróg ziołowy z pomidorkiem z pieczywem razowym

Piątek

Śniadanie
wegetariańskie naleśniki a’la burrito
II śniadanie
smoothie mango
Obiad
kotlet z czerwonej soczewicy z kaszą jaglaną i marchewką z groszkiem
Podwieczorek
Budyń z orzechami
Kolacja
wegetariańska fasolka po bretońsku z pieczywem razowym

Sobota

Śniadanie
granola orzechowo-bakaliowa z jogurtem i musem owocowym
II śniadanie
Placuszki ziemniaczane z sosem jogurtowo-ziołowym
Obiad
malijski gulasz z masłem orzechowym
Podwieczorek
ribollita z jarmużem
Kolacja
cukinia faszerowana komosą ryżową i warzywami

Niedziela

Śniadanie
ryż na mleku z masłem orzechowym
II śniadanie
jabłko pieczone z masłem orzechowym i owocami
Obiad
Makaron z warzywami w sosie pomidorowym z grillowanym tofu
Podwieczorek
zupa pomidorowa z ryżem
Kolacja
pasta curry z pieczywem razowym